SHINE Leefstijl
Werkwijze

Werkwijze

Empowersessie

Ervaar jij fysieke- en/of mentale problemen door de overgang?
-> Beïnvloeden vermoeidheid en gebrek aan focus zowel je werk als je privésituatie?
-> Is er onrust of stress in je leven?
-> Worstel jij met je gewicht?

✔ Verlang je naar een leven waarin je je fit en energiek voelt, met zo weinig mogelijk klachten door de overgang?
✔ Waar je bewuste, gezonde keuzes kunt maken op het gebied van voeding en leefstijl, zonder je overweldigd te voelen door alle keuzes die op je afkomen en een krachtige mindset hebt?

En

Ben jij bereidt om jouw situatie open en eerlijk met mij te delen zodat jij kunt ontdekken waar winst valt te behalen in het dragelijk maken van je overgangsklachten?

Dan is dit waardevolle aanbod iets voor jou!

Een éénmalige online Empowersessie “Stralend door de overgang” van 60 minuten voor slechts € 25,-.

Tijdens deze sessie kun je jouw vraag en/of uitdaging op het gebied van de overgang aan mij voorleggen en geef ik direct mijn 1e tips en ideeën.

Je kunt je inschrijven via onderstaande button

Kennismakingsgesprek

Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek neem ik uitgebreid de tijd om jou te leren kennen en je vragen te beantwoorden. Ik leg uit wat mijn unieke 1 op 1 (online) programma “Five steps to SHINE” voor jou kan betekenen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.
Daarna maken we eventueel verdere afspraken over het vervolg.


Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en ben in het bezit van een BGN-erkend diploma. Voor jou betekent dit dat je de zekerheid hebt dat ik je op een verantwoorde manier begeleid bij het afvallen, zonder pillen, repen of poeders. En dat ik mij regelmatig laat bijscholen op het gebied van voeding en gezondheid.

Vergoeding zorgverzekering:

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de consulten vanuit de aanvullende verzekering. Dit kost je dus geen eigen risico.
Kijk via onderstaande button of jouw zorgverzekering een aanvullende vergoeding biedt voor begeleiding door een gewichtsconsulent.


Five steps to SHINE

“Five steps to SHINE” is een uniek 1 op 1 totaalprogramma om je gezondheid, mindset en leefstijl tijdens de overgang te optimaliseren!