SHINE Leefstijl
Klantervaringen

Klantervaringen

Jacquelien stelde goede vragen waardoor ik ging nadenken en inzicht kreeg. Ook heeft ze me nieuwsgierig gemaakt door me op een andere manier naar dingen te laten kijken en ze te benaderen. Ik merk dat mijn mindset hierdoor veranderd is, in positieve zin. Ik ben weer gemotiveerd om gezonde keuzes te maken

— Mariska

“Jacquelien is toegankelijk. Ik vind haar manier van werken ook heel prettig. Het traject begon eigenlijk al voor het 1e gesprek door het mailcontact en het invullen van de vragenlijst, dit vond ik prettig. Ik stond daardoor direct “aan”.

Jacquelien gaf passende en haalbare adviezen die echt voor mij van toepassing waren. Ze heeft een brede benadering; verschillende leefstijlonderwerpen kwamen aan de orde.

Daarnaast heb ik een stukje persoonlijke ontwikkeling ervaren.”

— Pieter

“Ik ervaarde veel stress in mijn leven, zat niet lekker in mijn vel en was helemaal klaar met mijn overgewicht. Jacquelien gaf me vertrouwen in het slechte moment waar ik in zat. Door haar duidelijkheid gaf ze mij het gevoel dat ze me begreep. Gedurende het programma kwam ik er achter wat het met me deed, namelijk dat ik op het spoor kwam waar ik zelf ook wenste te zijn. Jacquelien hielp me om me bewust te worden van de situatie waar ik in zat en gaf me waardevolle tips en adviezen die precies bij mij pasten. Ik voel me, na het volgen van het programma, mentaal heel sterk en ik maak bewust gezonde keuzes in wat ik eet. Ook heb ik weer plezier gekregen in het bewegen. Ik zit weer lekker in mijn vel, dat geeft mij positieve energie. Daar ben ik heel dankbaar voor”

— Dela

Door de praktische tips van Jacquelien kon ik gelijk aanpassingen maken in mijn voeding

— Marieke

Heel persoonlijk werd ik door Jacquelien begeleid, ik voelde me gezien, dat deed me goed”

— Anne

Regelmatig ben ik afgevallen en voelde ik me top met dat maatje minder. Toch eindigde het weer in dat maatje meer. Jacquelien weet me op gedegen en realistische wijze op het pad te houden van gezonde keuzes maken. Niet ineens streng gaan lijnen en jezelf allerlei zaken ontzeggen omwille van dat kleinere maatje. Maar gewoon eten, bewegen en lekker leven door gezonde keuzes te maken. Ze geeft me het vertrouwen dat ook ik op deze wijze mijn streefgewicht kan halen en me fitter ga voelen. Ik ben op de goede weg. Alleen dat al maakt dat ik me beter voel”

— Roos