SHINE Leefstijl
Klantervaringen

Klantervaringen

Klantervaringen

“Ik was al langere tijd op zoek naar handvatten om in de nieuwe levensfase waarin ik zit (de overgang) gewicht kwijt te raken. Ik wist niet goed hoe ik dat moest doen. Het leek alsof eerdere manieren niet meer (goed) werkten. Daarbij wilde ik meer weten over hoe je gezond door de overgang kan komen en welke rol voeding daarin speelt. Het programma “Five steps to SHINE” heeft dat allemaal. Dat was de reden dat ik hiervoor belangstelling had.

Het meest waardevol vond ik de onderdelen die over voeding gingen. Ik had weinig kennis over voeding: de schijf van vijf, macronutriënten, hoeveel calorieën er in bepaalde voeding zit etc. Ik ben hier nu veel bewuster mee bezig. Ik weet wat goed is en wat minder goed of zelfs slecht voor mij is.

Ook het SMART maken van je doel was voor mij helpend. Heel concreet en realistisch een doel stellen.

Verder vond ik de les over de verschillende soorten honger en het G-schema heel informatief. Dit gaf mij inzichten in waarom ik eet en wat dat met me doet. Door deze bewustwording kon ik betere keuzes maken.

Samenvattend: Het programma is: informatief, compleet en haalbaar.

Jacquelien is supervriendelijk en begripvol. Ze weet veel en als ze het niet wist, dan zocht ze het op en kreeg ik later het antwoord alsnog. Ze stelt goede vragen en durft ook kritische vragen te stellen. Dat had van mij zelfs nog wel wat meer gemogen.

Als ik een cijfer moet geven is het een dikke 8!

Het programma en de begeleiding door Jacquelien hebben mij veel geleerd over mezelf in relatie tot voeding.
Ik maak nu betere keuzes, voel me fitter en ben weer blij met mijn lijf.”

– Anneloes

“Ik had een Empowersessie gepland omdat ik in de overgang zit en in stresssituaties merk dat ik minder kan hebben.

Ik heb dan veel last van hoofdpijn en voel me down.

Heel erg onzeker word ik ervan, want horen deze klachten ook bij de overgang?

En, zo ja, wat kan ik er dan aan doen?

Het was een fijn gesprek. Jacquelien luisterde en gaf haar 1e tips en ideeën.

Ik voelde me na het gesprek zo opgelucht. Ik ben dus echt niet “gek”. Het gesprek hielp mij om te accepteren dat de overgang een fase is die erbij hoort, maar ook weer voorbij gaat.

Ik heb concrete tips gekregen die ik kan gebruiken om stressvolle situaties te voorkomen of er mee om te gaan.

Het gesprek heeft me echt geholpen en me ook een zetje gegeven om stappen te gaan zetten in het dragelijker worden van mijn overgangsklachten.

– Wilma

Ik zat niet lekker in mijn vel en vond dat mijn kleren me niet leuk meer stonden.
Ik had al van alles geprobeerd om af te vallen en wilde nu echt blijvend resultaat.
Daarom ben ik ingestapt in het “Five steps to SHINE” programma. Ik heb gedurende het programma geleerd wat voor mij gezonde keuzes zijn en hoe ik dit in de praktijk kan toepassen.
Jacquelien levert met het programma echt maatwerk. Ze is zorgvuldig en doelgericht.
De 1 op 1 gesprekken vond ik het meest waardevol.
Even goed bespreken hoe ver je bent in het proces. Het waren fijne gesprekken en Jacquelien gaf me het gevoel dat ze echt naar me luisterde en de tijd voor me nam.
We bespraken de dingen die goed gingen, maar ze gaf ook duidelijk aan wat beter kon.
Het programma voldeed echt aan mijn verwachtingen!

– Xanne

“Ik ervaarde veel stress in mijn leven, zat niet lekker in mijn vel en was helemaal klaar met mijn overgewicht. Jacquelien gaf me vertrouwen in het slechte moment waar ik in zat. Door haar duidelijkheid gaf ze mij het gevoel dat ze me begreep. Gedurende het programma kwam ik er achter wat het met me deed, namelijk dat ik op het spoor kwam waar ik zelf ook wenste te zijn. Jacquelien hielp me om me bewust te worden van de situatie waar ik in zat en gaf me waardevolle tips en adviezen die precies bij mij pasten. Ik voel me, na het volgen van het programma, mentaal heel sterk en ik maak bewust gezonde keuzes in wat ik eet. Ook heb ik weer plezier gekregen in het bewegen. Ik zit weer lekker in mijn vel, dat geeft mij positieve energie. Daar ben ik heel dankbaar voor

– Dela

“Jacquelien stelde goede vragen waardoor ik ging nadenken en inzicht kreeg. Ook heeft ze me nieuwsgierig gemaakt door me op een andere manier naar dingen te laten kijken en ze te benaderen. Ik merk dat mijn mindset hierdoor veranderd is, in positieve zin. Ik ben weer gemotiveerd om gezonde keuzes te maken”

– Mariska

“Jacquelien is toegankelijk. Ik vind haar manier van werken ook heel prettig. Het traject begon eigenlijk al voor het 1e gesprek door het mailcontact en het invullen van de vragenlijst, dit vond ik prettig. Ik stond daardoor direct “aan”.

Jacquelien gaf passende en haalbare adviezen die echt voor mij van toepassing waren. Ze heeft een brede benadering; verschillende leefstijlonderwerpen kwamen aan de orde.

Daarnaast heb ik een stukje persoonlijke ontwikkeling ervaren.”

– Pieter

“Regelmatig ben ik afgevallen en voelde ik me top met dat maatje minder. Toch eindigde het weer in dat maatje meer. Jacquelien weet me op gedegen en realistische wijze op het pad te houden van gezonde keuzes maken. Niet ineens streng gaan lijnen en jezelf allerlei zaken ontzeggen omwille van dat kleinere maatje. Maar gewoon eten, bewegen en lekker leven door gezonde keuzes te maken. Ze geeft me het vertrouwen dat ook ik op deze wijze mijn streefgewicht kan halen en me fitter ga voelen. Ik ben op de goede weg. Alleen dat al maakt dat ik me beter voel”

– Roos

“Door de praktische tips van Jacquelien kon ik gelijk aanpassingen maken in mijn voeding”

– Marieke