SHINE Leefstijl
Five steps to SHINE

Five steps to SHINE

Samen naar bewustwording
Heel persoonlijk en gestructureerd
Investeren in je leefstijl
Natuurlijke voeding en beweging
Energiek in balans!

Worstel jij met je gewicht, ervaar jij fysieke of mentale problemen door de overgang, onrust of stress in je leven of beïnvloeden vermoeidheid en gebrek aan energie je dagelijkse activiteiten en heb je het gevoel dat je weinig tijd hebt om gezonde keuzes te maken?

En verlang je naar een gezonde en duurzame leefstijl waarin je je fit en energiek voelt. En je bewuste, gezonde keuzes kunt maken op het gebied van voeding en leefstijl, zonder je overweldigd te voelen?

“Five steps to SHINE”, het unieke 1 op 1 totaalprogramma om je gezondheid en leefstijl te optimaliseren, is een coachtraject die jou hierbij op alle gebieden helpt.

Op je eigen tempo, doorloop je in een online programma de “Five steps to SHINE” .
Elke stap is onderverdeeld in Bewustwording, Verdieping en Oefening.
Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens elke stap een 1 op 1 coachgesprek met Jacquelien in te plannen. Dit gesprek kan fysiek of online plaatsvinden.
Tijdens de 1 op 1 coachgesprekken bespreken we de uitkomsten van de opdrachten, kun je je vragen stellen, geef ik advies en coach ik jou op een persoonlijke en realistische manier door de “Five steps to SHINE”.
Na het doorlopen van het volledige programma ben jij in staat om bewust gezonde keuzes te maken.
Waardoor je je fitter, energieker en in balans zult gaan voelen, zodat je weer kunt SHINEN!
Niet voor een paar weken…maar voor de rest van je leven.

Dat is wat ik je van harte gun!

Vraag hier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ontdek of mijn programma “Five steps to SHINE” iets voor jou is.