Samen naar bewustwording
Heel persoonlijk en gestructureerd
Investeren in je leefstijl
Natuurlijke voeding en beweging
Energiek in balans!

Dit is waar een begeleidings- en adviestraject, verzorgd door SHINE Leefstijl, voor staat.

Mocht er iets niet duidelijk zijn of je hebt een vraag, neem gerust contact met mij op!
Graag tot ziens,Herken jij je in het volgende?

Ben je een vrouw en ervaar je problemen met je gewicht en wil je hiervoor graag voedings-en leefstijladvies? Ik begeleid je graag naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Zodat je in balans komt en weer gaat stralen!

Het is wel belangrijk dat er geen onderliggende ziektes (diabetes, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol etc.), waar voeding voor nodig is die aan specifieke eisen moet voldoen, aanwezig zijn of voedselallergieƫn/intoleranties. Dit valt buiten het werkgebied van de gewichtsconsulent.

Twijfel je of je de stap naar voedings- en leefstijladvies moet zetten? Klik op onderstaande button en ontvang de gratis checklist en een heerlijk recept.

of

Wil je voor je organisatie of basisschool voorlichting over gezonde voeding en leefstijl, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op over de mogelijkheden. Ik wil graag met mijn kennis en vaardigheden bijdragen aan het creƫren van bewustwording t.a.v. de relatie tussen gezonde voeding en een gezonde leefstijl en de mate waarin je je fit en in balans voelt en wat je hiervoor kunt doen. Deze balans is van invloed op je dagelijks leven; tijdens je werk, op school, in je gezin. In positieve zin!

Door de praktische tips kon ik gelijk aanpassingen maken in mijn voeding

Marieke

Regelmatig ben ik afgevallen en voelde ik me top met dat maatje minder. Toch eindigde het weer in dat maatje meer. Jacquelien weet me op gedegen en realistische wijze op het pad te houden van gezonde keuzes maken. Niet ineens streng gaan lijnen en jezelf allerlei zaken ontzeggen omwille van dat kleinere maatje. Maar gewoon eten, bewegen en lekker leven door gezonde keuzes te maken. Ze geeft me het vertrouwen dat ook ik op deze wijze mijn streefgewicht kan halen en me fitter ga voelen. Ik ben op de goede weg. Alleen dat al maakt dat ik me beter voel.

Roos

Heel persoonlijk werd ik begeleid, ik voelde me gezien, dat deed me goed

Ann